Personaletilbud

Tilfredse medarbejdere er gode medarbejdere

Herunder kan du læse mere om de personalegoder, du som ansat bliver tilbudt.

Rabataftaler

Esbjerg Kommune tilbyder sine medarbejdere rabat på motionsaktiviteter i fitnesscentre og svømmehaller for at opfordre til sunde vaner blandt de ansatte.

Virksomheder inden for f.eks. kulturelle aktiviteter, motionsaktiviteter eller lignende, der ønsker at tilbyde vores medarbejdere rabatordninger eller øvrige tilbud, kan henvende sig til Thomas Rødgaard Poulsen, på thp4@esbjergkommune.dk   eller 76 16 16 74.

Blåvand eller Berlin?

Esbjerg Kommunes Feriefond er en selvstændig enhed, der udlejer ferieboliger til kommunens ansatte.

Tidligere ansatte, der er gået på alders- eller førtidspension eller er gået på efterløn kan også leje ferieboliger.

Du finder alt om vores huse og lejligheder, lejebetingelser og vejledning i at bruge systemet til at søge ferieboliger og booke lejerperioder på feriefondens hjemmeside.

Ansatte logger på hjemmesiden med navn + tjenestenummer. Tjenestenummeret finder du i øverste højre hjørne på din lønseddel. Tidligere ansatte, der nu er på efterløn eller pension, skal henvende sig til feriefondens sekretariat for at blive oprettet i systemet. Skriv til mailadressen: feriefond@esbjergkommune.dk og oplys følgende: navn, adresse, telefonnummer og hvor du tidligere har været ansat.

Personaleforeningen REB

REB er en personaleforening for samtlige ansatte ved Esbjerg Kommune. Målet er at fremme sammenholdet og styrke kammeratskabet blandt medlemmerne. Foreningen tilbyder medlemmerne mange forskellige aktiviteter gennem året, fx udflugter, fester, øl- og vinsmagninger, banko, foredrag mv.

Det koster 20 kr. pr. måned at være medlem af Personaleforeningen REB.
 

Interesseret i kunst?

Kunstforeningen for ansatte i Esbjerg Kommune har udstillinger og udlodning af indkøbte kunstværker. At være medlem koster 50 kr. pr. måned.

Som medlem har du mulighed for at deltage i foreningens arrangementer. Det kan være et besøg på kunstudstillinger eller hos forskellige kunstnere.

Kontakt

Fællesforvaltning
Personale & Udvikling
Tlf. 76 16 16 16
Torvegade 74
6700 Esbjerg

p-u@esbjergkommune.dk  

© 2012 i Esbjerg Kommune