Hvordan er det at arbejde i Esbjerg Kommune?

En stor arbejdsplads

Jeg har været teamleder i distriktet i 7 år. Jeg synes, det er kanon, at være en del af en stor arbejdsplads som Esbjerg Kommune. Der er praktisk talt altid nogen, som ved meget om noget. Vi har i kommunen virkelig spidskompetencer inden for alle områder. Det skyldes efter min overbevisning, at vi er en del af en stor, innovativ arbejdsplads.
Jette, Teamleder, Kollektivhusets Plejecenter – Tre Kløveret

Står glad op og tager glad hjem

Her bliver der taget kærligt om os på den gode måde. Som jeg har det nu, så vil jeg gerne blive i det her arbejde og kan se mig selv her i mange år endnu. Jeg står glad op om morgenen og tager glad hjem om eftermiddagen. Jeg har en interesse i min arbejdsplads og jeg har en meget indholdsrig dag.
Steen, Teknisk medarbejder, Hjælpemiddeldepoter

I Esbjerg får jeg ro og natur

Sammen med min familie kom jeg fra København til Esbjerg for 4 år siden og er meget glad for byen. Her har jeg fået ro og natur. I mit arbejde har jeg en god kontakt med beboerne, og jeg er glad for at hjælpe dem. Jeg er simpelthen glad for mit arbejde, og jeg elsker Esbjerg! Det er en dejlig by.
Teresa, Social og Sundhedshjælper, Kollektivhusets Plejecenter – Tre Kløveret

En helhed i arbejdsopgaverne

Jeg står for administrationen, regnings- og personaledelen. Jeg synes, det er en god arbejdsplads. Jeg kan godt lide, at vi er så mange forskellige faggrupper, det gør det spændende. Det giver en helhed i arbejdsopgaverne, fordi jeg får en forståelse for, hvordan tingene hænger sammen. Jeg kan godt lide, at vi har hver vores ansvarsområde, men samtidig også har en indsigt i hinandens opgaver - det betyder noget for mig.
Kirsten, Overassistent, Hjælpemiddeldepotet

Kontakt

Fællesforvaltning
Personale & Udvikling
Tlf. 76 16 16 16
Torvegade 74
6700 Esbjerg

p-u@esbjergkommune.dk  

Esbjerg Kommune som arbejdsplads

 

 

 

© 2012 i Esbjerg Kommune