Hvordan er det at arbejde i Rengøring?

Hvem er vi?

Rengøring i Esbjerg Kommune rengør hver dag hovedparten af kommunens bygninger, lige fra skoler, daginstitutioner og administrative bygninger til lufthavnen.
275 ansvars- og kvalitetsbevidste medarbejdere af op til 30 forskellige nationaliteter sørger hver dag for, at der bliver gjort rent på de i alt ca. 300 arbejdssteder. Samlet rengør vi dagligt et areal på ca. 375.000 m2, eller hvad der ca.  svarer til fodboldbanen på Blue Water Arena x 53.

Det vil vi

Vi vil være den førende inden for rengøringsbranchen med hensyn til både kvalitet og trivsel. For at kunne leve op til denne vision arbejder vi målrettet med kompetenceudvikling og trivsel. Medarbejdernes kompetencer udvikles både fagligt og på ’den bløde side’, så medarbejderne kan yde en optimal service over for brugerne.

Vi sætter medarbejderen i centrum

Gode, stabile medarbejdere er vores største aktiv. Derfor sætter vi medarbejderen i centrum og lægger vægt på:

  • Kommunikation
  • Information
  • Motivation

For at sikre de bedst mulige arbejdsbetingelser benytter vi moderne rengøringsudstyr og maskiner - ligesom vi løbende udvikler vores rengøringsmetoder.
Sunde og sikre arbejdsforhold er i fokus og omfatter også tilbud til alle medarbejdere fx vandgymnastik, træning af mave & ryg, rygestop og andre aktiviteter, som kan være med til at fremme sundheden.

Er du interesseret i et job i Rengøring?

Vi søger løbende nye kolleger. Kunne du tænke dig at høre nærmere om muligheden for at arbejde i Rengøring, er du velkommen til at kigge forbi hos os.

Kontakt

Sundhed & Omsorg
Rengøring
Fyrparken 11
(den tidligere Sædding Skole)
6710 Esbjerg V

Tlf: 76 16 16 16
rengoring@esbjergkommune.dk

Telefontid:
mandag - onsdag kl. 8 – 15, torsdag kl. 8-17, fredag 8-12

Åbningstid for personlig henvendelse:
mandag - onsdag kl. 10 – 15, torsdag kl. 10-17, fredag 8-12

 

 

© 2012 i Esbjerg Kommune