Demenskonsulent til Videnscenter for Demens

Videnscenter for Demens søger en demenskonsulent 37 timer om ugen til et vikariat. Tiltrædelse hurtigst muligt eller senest den 1.april 2019. Vikariatet løber til 1. april 2020.
 
Videnscenter for Demens er organiseret under Sundhedscentrene, og understøtter Esbjerg kommunes Demensstrategi og visionen om, at være en demensvenlig kommune. Vi skaber livskvalitet for borgere med demens, og for deres pårørende, med udgangspunkt i nyeste viden og evidens. Centret spiller en central rolle, når det kommer til at sikre, at borgere der har fået en demenssygdom og deres pårørende, oplever et sammenhængende forløb.
 
Videnscentret arbejder desuden med at udvikle demensområdet bl.a. via undervisning og faglig udvikling blandt kommunes forskellige samarbejdspartnere.
Vi har mange tværfaglige samarbejdspartnere fx visitation, hjemmepleje, sygepleje, praktiserende læger og Geronto-Neuropsykiatrisk Ambulatorium. En stor del af indsatserne er i borgerens hjem og på ældre- og plejecentrene.
 
Har du erfaring indenfor demensområdet eller erfaring med borgere med psykologiske, kognitive og sociale funktionsnedsættelser, vil det være en fordel.
 
Vi søger en demenskonsulent, som:
  • Er ergoterapeut, sygeplejerske, pædagog eller fysioterapeut
  • Kan understøtte og rådgive borgere med demens og deres pårørende
  • Er god til at se sammenhænge og til at samarbejde tværfagligt
  • Har en faciliterende tilgang
  • Kan tage aktiv del i projekter og udvikling
 
Arbejdstiderne er primært inden for almindelig arbejdstid, men der kan være enkelte aftner i forbindelse med arrangementer eller støtte til borgere og pårørende.
Videnscenter for Demens tilbyder en arbejdsplads med engagerede og kompetente kollegaer med en bred faglig sammensætning og et fleksibelt arbejdsmiljø.
 
Det er et krav, at du har kørekort.
 
Ønsker du at høre mere om stillingen kan du kontakte leder for Videnscenter for Demens, Karin Juul Viuff på tlf.: 40 33 49 88 eller mail: kaviu@esbjergkommune.dk eller leder for Sundhedscentrene, Irene Ravn Rossavik på mail: irr@esbjergkommune.dk 
 
Alle kvalificerede ansøgere uanset køn, alder og etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.
 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomsten mellem Kommunernes Landsforening og den faglige organisation.
 
Ved ansættelse i stillingen skal straffeattest afleveres.
 
Ansøgningsfrist:
18. februar 2019.
 
Det forventes, at der afholdes samtaler den 22. og 25. februar 2019.
               
Ansøgningen sendes elektronisk. Klik på ”send ansøgning” nederst og vedhæft din ansøgning, CV samt relevant dokumentation.
  

FAKTA

Arbejdstid
Fuldtid

Varighed
Vikariat

Ansøgningsfrist
18-02-2019 23:59

Tiltrædelse
Snarest muligt, senest den 1. april 2019

KONTAKTPERSON

Karin Juul Viuff
Telefon 40 33 49 88
© 2012 i Esbjerg Kommune