Vision 2025 - Velfærd

02-04-2019

Frem til den 14. maj kan I kommentere på Esbjerg Byråds udkast til den kommende vision for, hvordan vi sammen kan skabe den bedst mulige kommune at leve og arbejde i.

Om Vision 2025

Vision 2025 bliver opdelt i to spor – nemlig Velfærd og Vækst.

Vision 2025 – Vækst har allerede været til kommentering hos en lang række repræsentanter for erhvervslivet, uddannelsesinstitutioner, iværksættere og andre samarbejdspartnere. Senest blev den blev præsenteret på en konference den 7. marts 2019.

Vision 2025 – Velfærd fokuserer på retningen for kommunens arbejde inden for vores kerneområder. Det handler i høj grad om at skabe det bedst mulige hverdagsliv, og i byrådet tror vi på, at vi gør det allerbedst, når vi gør det i fællesskab. Vi lægger op til endnu mere borgerinddragelse, og netop derfor ønsker vi også at få inputs til visionen i denne høring.

Læs visionen

Du finder udkastet til Vision 2025 - Velfærd her

Bidrag med dine holdninger

Du indsender dine kommentarer via denne elektroniske formular

Visionen er inddelt i disse fem forskellige vinkler på livet i Esbjerg Kommune:

• Energi i hverdagslivet
  • Livskvalitet og sundhed
  • Kulturlivet i by og natur
  • Fællesskab og mangfoldighed
  • Grønt liv og bæredygtighed

Du kan vælge at kommentere på visionen helt generelt, eller også kan du kommentere særskilt på et eller flere af de fem emner.

Når du har indsendt dine kommentarer, får du på den sidste side mulighed for at hente en kvittering som pdf, hvis du vil gemme dit eget høringssvar.

Hvis du har problemer med at udfylde formularen, er du velkommen til at sende dine kommentarer i en mail til vision2025@esbjergkommune.dk.

Esbjerg Kommune
Torvegade 74