Udlån af udendørsarealer

Læs om udlån af udendørsarealer

Esbjerg Kommune samt enkelte øvrige aktører stiller nedenstående arealer gratis til rådighed for lokale foreninger, der i almindelighed er støtteberettigede iht. folkeoplysningsloven, lokale almennyttige foreninger og lokale kulturelle institutioner.

Du kan se beskrivelser af de enkelte arealer samt kontaktoplysninger nedenfor.

Ønsker du at afholde et arrangement på ét af Esbjerg Kommunes arealer, skal du ansøge om tilladelse via ansøgningsmodulet "Råden over offentligt vejareal - arrangementer" som tilgås via HVAD VIL DU menuen i toppen af siden (åbner i et nyt vindue).

Tilladelse til benyttelse af følgende arealer skal ansøges direkte hos grundejer (se kontaktoplysninger nedenfor) : 

- Ribelund Festplads, Ribe
- Kunstmuseets have, Ribe
- Klostergården, Ribe

Særlige vilkår for de enkelte pladser vil fremgå af tilladelsen.

Vær opmærksom på, at du også skal søge om tilladelse til midlertidig råden over vej, såfremt du afholder et arrangement, der også vedrører offentligt vejareal.  

Til afholdelse af det pågældende arrangement skaffer brugeren selv alle nødvendige tilladelser hos relevante myndigheder som Politiet, Fødevareregionen, Beredskabet og Skat. 

 

Vis Udendørsarealer i Esbjerg på et større kort

Vis Udendørsarealer i Ribe på et større kort

Hovedengen i Ribe

Hovedengen, der ligger ved Ribe Å og tæt på Ribe Centrum, kan bruges til koncerter, cirkus, tivoli, dyrskue og andre større arrangementer. Området kan deles i to, og man kan leje den øverste del på 11.500 m2 eller hele Hovedengen på 41.400 m2. Der er mulighed for tilslutning af vand, el og toiletvogn. Henvendelse til Vej & Park.

Vedels Anlæg i Ribe

Vedels Anlæg på ca. 1.000 m2 ligger særdeles naturskønt ved Ribe Å. Det er ideelt til mindre arrangementer, musik, teater, gøgl og udendørs møder. Der findes ingen installationer på stedet. Henvendelse til Vej & Park. 

Man kan endvidere leje arealet bag jernbanen, hvor der er diverse installationer. Arealet kan lejes efter forudgående henvendelse til institutionen Ribelund (tlf. 75 41 09 21). 

Holmen i Ribe

Holmen bag Bostons Gård på ca. 1.000 m2 kan bruges til mindre arrangementer som musik, teater og gøgl. Adgangsforholdene er begrænsede. Der er mulighed for tilslutning af el. Alle arrangementer aftales med ejeren af "Boston" (tlf. 75 42 11 55).

Ribelund Festplads, Ribe

Ribelund Festplads er velegnet til større koncerter og festivaler. Her er en uoverdækket scene og mulighed for tilslutning til kloak, vand og strøm. Aftales med Ribelund (Tlf. 75 41 09 21).

Plænen bag biografen, Ribe

Her er ca. 300 m2, der er velegnede til små og mindre arrangementer – med mulighed for strømtilslutning. Henvendelse til Vej & Park.

Riberhus Slotsbanke, Ribe

Den gamle slotsruin bag voldgraven er velegnet til koncerter, opvisning mv. Der er mulighed for strømtilslutning og toiletvogn. Henvendelse til Vej & Park.

Kunstmuseets Have, Ribe

5.000 m2 med springvand og masser af planter - velegnet til koncerter, opvisning mv. Der er mulighed for strømtilslutning. Aftales med museet (Tlf. 75 42 03 62).

Klostergården, Ribe

Den meget smukke og stemningsfyldte gård er velegnet til mindre koncerter. Aftales med Klostergården (Tlf. 75 42 05 34).

Torvet Esbjerg

Torvet, på ca. 2.500 m2 midt i Esbjerg med Chr IX statue, kan bruges til koncerter, teater, gøgl og udendørs møder. Der er mulighed for tilslutning af vand, el og toiletvogn mv. Henvendelse til Vej & Park.

Festpladsen og Gryden i Vognsbølparken, Esbjerg

Festpladsen og Gryden i Vognsbølparken på ca. 14.000 m2 kan bruges til større koncerter og idrætsarrangementer. Der er mulighed for tilslutning af vand, el og toiletvogne. Gode parkeringsforhold. Henvendelse til Vej & Park.

Skibhøj, Esbjerg

Stort grønt areal tæt ved motorvejen. Anvendes hvert år til Muskelsvindfondens Grøn Koncert. Gode parkeringsforhold. Henvendelse til Vej & Park.

Byparken, Esbjerg

Overdækket scene i midtbyen bag Musikhuset. Anvendes til mindre koncerter og børneunderholdning bl. a. Esbjerg Kommunes sommerunderholdning. Der forefindes scene og toiletter. Henvendelse til Vej & Park (selve Byparken) og Børn & Kultur - Kulturadministration (scenen).

Hent retningslinjerne for udlån af scene og vogn i Byparken.

Cirkuspladsen, Esbjerg

Pladsen på hjørnet af Spangsbjerg Møllevej, Stengårdsvej og Hedelundvej anvendes til cirkus og Tivoli. Der er mulighed for tilslutning af el og vand. Henvendelse til Vej & Park.

Esehaven, Esbjerg

Mindre plads med uoverdækket scene i midtbyen ved Hovedbiblioteket. Anvendes til mindre akustiske musikarrangementer og teater. Henvendelse til Børn & Kultur - Kulturadministration.

Sportspladser i Esbjerg Kommune

De mange sportspladser er velegnede til sportsarrangementer, byfester mv. Henvendelse til Børn & Kultur - Sekretariat.

Kontakt

Teknik & Miljø
Vej & Park
Torvegade 74
6700 Esbjerg
Tlf. 76 16 16 16

Skriv til Vej & Park

Skriv til Vej & Park (NemID)
 

 

Kontakt

Sundhed & Omsorg
Fritid
Tlf. 76 16 16 16
Torvegade 74
6700 Esbjerg
Skriv til Fritid
© 2012 i Esbjerg Kommune