Bliv frivillig
 

Der er mange forskellige måde at bidrage på frivillig basis. Nogen foretrækker at hjælpe til ved enkelstående begivenheder, mens andre engagerer sig over længere perioder. Du kan hjælpe til på det sociale område eller inden for sport og kultur. Uanset, hvad du foretrækker og har mulighed for at bidrage med, så sætter Esbjerg Kommune stor pris på din indsats. 

Frivilligt socialt arbejde
Frivillighuset Vindrosen er en paraplyorganisation for frivillige sociale foreninger, netværksgrupper og projekter. Vindrosens kan hjælpe dig med at finde den forening, hvor du kan gøre en forskel.
Du finder Vindrosen her: Vindrosen

Frivilligt arbejde inden for sport og kultur
Mange foreninger og sportklubber er afhængige af frivillig hjælp. 
Du finder oversigten over foreninger på www.esbjerglive.dk.

Borger-til-borger frivillige
Søger du nogen at gå tur eller spille brætspil med, en løbemakker eller måske en der kan tale engelsk med dig? Esbjerg Kommune har indgået en aftale med www.boblberg.dk, hvor du helt på egen hånd kan få kontakt til andre borgere med samme behov som dig selv.
Besøg Boblberg

Frivillig i kommunale projekter
Måske vil du gerne give en hånd med i et af Esbjerg Kommunes projekter.
Se de igangværende projekter

Få overblik
Frivilligjob.dk er Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde. Esbjerg Kommune og Frivillighuset Vindrosen har i samarbejde med frivilligjob.dk oprettet en lokal version. Her får du en samlet oversigt over  alle de institutioner i Esbjerg Kommune, der søger frivillige til konkrete opgaver. 

Kontakt

Esbjerg Kommune
Find de kontaktpersoner, der kan guide dig videre.

Kontaktpersoner i Esbjerg Kommune

© 2012 i Esbjerg Kommune