Lån en affaldstrailer

Det finder du på siden...

 

Lån en affaldstrailer

Affald ender ikke altid kun i skraldespanden eller på genbrugspladsen, men desværre også i naturen. Det kan være svært for kommunen at følge med og rydde det op. Vil du gerne være med til at holde naturen ren og samle op efter dem, som ikke benytter skraldespanden? Så udlåner Esbjerg Kommune en affaldstrailer til formålet.

Organisationer, foreninger, skoler og lignende kan gratis låne en affaldstrailer til at indsamle affald smidt i naturen. Traileren indeholder al nødvendigt udstyr til at rydde op og fjerne affald.

Indholdet i traileren er sække, gribetænger, stofhandsker, trafikskilte, sikkerhedsveste og sorteringsvejledning.

Hvem kan låne traileren?
Alle kommunens foreninger, landsbylav, organisationer, skoler og lignende er meget velkommen til at låne en affaldstrailer.  Du kan lave en forespørgsel til Esbjerg Kommune, og få besked via e-mail, om traileren er ledig, når du ønsker at låne den.

Enkelt- og privatpersoner kan ikke låne traileren.

Hvor skal traileren hentes?
Traileren hentes og afleveres samme sted inden for åbningstid. Enten på
Ribe Genbrugsplads eller Esbjerg Affaldshåndtering:

 • Ribe Genbrugsplads, Ørstedsvej 69,  6760 Ribe, tlf.: 7616 8580
  Kl. 9-17 mandag - fredag og kl. 9-15 lørdage, søndage og helligdage.
   
 • Esbjerg Affaldshåndtering, Mådevej 93, 6705 Esbjerg Ø, tlf.: 7616 1891
  Kl. 7-15 mandag- torsdag samt kl. 7-13 fredag. Lukket lørdag og søndag.
  Hvis du ikke har mulighed for at hente traileren i åbningstiden, kan du efter aftale hente og aflevere den lørdag og søndag på Måde Genbrugsplads kl. 9-15. Adressen er Måde Kirkevej 35, 6700 Esbjerg.

Gratis at låne
Traileren er gratis at låne. Man skal dog stå inde for trailerens stand i låneperioden. Dvs. at eventuelle skader skal dækkes af låner.

Få andre med
Jo flere I er, jo mere kan I samle. Med vores opslag kan I gøre opmærksom på jeres initiativ og måske få flere ”affaldskræfter” med, når I kører ud med affaldstraileren. På opslaget kan interesserede skrive sig på til at hjælpe.

Hvad med affaldet på traileren?       
Efter brug afleveres traileren og affald, hvor I har lånt den. Så sørger Esbjerg Kommune for, at affaldet ender det rette sted.
Hvis I samler mere end et enkelt trailerlæs affald, og derfor har brug for at aflevere affald på genbrugspladsen. Så kontakt pladspersonalet når I ankommer til genbrugspladsen.

Sikkerhed frem for alt
Når I samler henkastet affald op i naturen, er det vigtigt at tænke på sikkerheden.

 • Er der børn med, må de ikke gå alene.

 • Sikkerhedsvestene SKAL benyttes.

 • Gå langs vejen i venstre side, så I er synlige for billisterne.

 • I affaldstraileren er der et skilt, som viser, at der arbejdes i vejkanten. Stil det op 40-50 meter bag affaldstraileren, så billister i god tid kan se, at I færdes tæt ved vejen.

Book en affaldstrailer
Du kan booke en affaldstrailer ved at udfylde formularen. Du får svar på e-mail, om det er muligt at låne traileren i den ønskede periode. Når dit bookingønske er godkendt, modtager du sammen med bekræftelsen en kontrakt. Den skal du udfylde, underskrive og medbringe, når du henter traileren.

Kontakt

Teknik & Miljø
Affald
Esbjerg Rådhus
Torvegade 74
6700 Esbjerg
Tlf. 76 16 16 16
 

© 2012 i Esbjerg Kommune