Myndighedschef for Myndighed & Faglig Udvikling, Sundhed & Omsorg

Esbjerg - Medlem af WHO´s internationale netværk af aldersvenlige kommuner
 
Længst mulig aktiv i eget liv. Esbjerg kommunens grundlæggende vision om fremtidens sundhedsvæsen. Sundheds- og omsorgsområdet er under konstant forandring og dermed også den virkelighed, som myndighedsområdet skal agere indenfor. Andelen af ældre er stigende, pleje- og behandlingsbehovene bliver mere komplekse, og borgeren og dennes pårørende bliver stadig mere involveret i, hvad der er de rigtige og relevante tilbud for den enkelte.
 
Som kommende myndighedschef er du med til at nytænke, præge og bakke op om fremtidens sundhedsvæsen i en kommune, der er helt i front i forhold til at sætte de nye dagsordener indenfor området i spil. Dagsordener som fx det nære sundhedsvæsen, hverdagsrehabilitering, større borgerinddragelse og borgeroplevet effekt.
 
Som myndighedschef går du forrest med den nødvendige ambition om at fremtidssikre myndighedsområdet med respekt for retssikkerheden og rettidigheden og samtidig med lyst og talent for at udfordre organisationens vaner og rutiner. Du bliver leder for 34 engagerede og fagligt yderst kompetente medarbejdere, får reference til direktøren for området og bliver medlem af den overordnede chefgruppe for Sundhed & Omsorg.
 
Du har kendskab til den kommunale myndighedsopgave, erfaring fra en politisk styret organisation, ledererfaring og stærke kommunikative kompetencer.
 
Vil du stå i spidsen for fremtidens myndighedsområde? Så læs mere om stillingen i job- og personprofilen, som du finder på Genitors hjemmeside www.genitor.dk. Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte direktør for Sundhed & Omsorg, Arne Nikolajsen, mobil 23 47 71 28 eller fra Genitor chefkonsulent Evald Eriksen mobil 40 57 87 08 og chefkonsulent Katharina Jespersen mobil 51 51 52 15.
 
Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.
 
Ved ansættelse i stillingen skal straffeattest afleveres.
 
Du søger jobbet på Genitors hjemmeside www.genitor.dk under fanen ”rekruttering” eller klik på ”send ansøgning” nederst. Ansøgningsfristen udløber den 5. november 2018.
 
 

 

FAKTA

Arbejdstid
Fuldtid

Varighed
Fastansættelse

Ansøgningsfrist
05-11-2018 23:59

Tiltrædelse
1. januar 2019

KONTAKTPERSON

Direktør Arne Nikolajsen eller Genitor, chefkonsulent Evald Eriksen
Telefon Arne Nikolajsen tlf. 23 47 71 28 og Evald Eriksen tlf. 40 57 87 08
© 2012 i Esbjerg Kommune