Konfliktvarsel på offentlige arbejdspladser

Der er varslet konflikt på det offentlige arbejdsmarked. Vi opdaterer løbende denne side med information om, hvad det kan betyde i Esbjerg Kommune.

Der er fortsat mulighed for, at parterne når til enighed, inden en konflikt træder i kraft. Men skulle konflikten blive en realitet, kan du finde informationer om, hvilke konsekvenser konflikten kan få for de serviceydelser, Esbjerg Kommune leverer her.

Vi opdaterer siden, når vi får flere informationer om konfliktens omfang og konsekvenser.
 

Strejke og lockout

Situationen lige nu er, at de faglige organisationer har sendt strejkevarsel til kommunerne med virkning fra den 4. april 2018 kl. 00.00.
 

Her kan du finde en liste over, hvilke kommunale arbejdspladser i Esbjerg Kommune, der kan risikere at blive ramt af strejke.


Derudover har Kommunernes Landsforening, KL, besluttet at varsle lockout. Den træder i kraft den 10. april 2018, hvis der stadig er konflikt på dette tidspunkt.
 

Læs KLs lockout-varsel her

Her kan du finde en oversigt over, hvilke faggrupper KL har lockoutvarslet
 


Nødberedskab

På en række vigtige områder bliver der etableret nødberedskab, som skal sikre at konkrete arbejdsfunktioner opretholdes under konflikten. Det er endnu ikke afgjort, hvor der etableres et nødberedskab, men så snart nødberedskaber bliver aftalt mellem parterne på arbejdsmarkedet, kan du her på siden se en oversigt over nødberedskaber i Esbjerg Kommune.


 

Kontakt

Esbjerg Kommune
Torvegade 74 
6700 Esbjerg

76 16 16 16

raadhuset@esbjergkommune.dk

© 2012 i Esbjerg Kommune